Amerikai választások

11 hours agoBár a mai választások előtt folyamatosan kongatták a vészharangot különféle szervezetek amiatt hogy széles körű erőszakhullámot eredményezhet az hogy egyes politikai. 1 day agoA cikk megosztása.


Qtrjmpaxwwrxem

Bidennek az AP amerikai hírügynökség számításai alapján mindössze hat.

. 11 hours agoA 2020-as választások óta rengeteg fenyegetést kapott Colorado állam választásokért is felelős demokrata belügyi államtitkárát Jena Griswoldot a Facebook- és. Itt vannak az eredmények. 1 day agoDonald Trump a félidős választások előtt három nappal tett megjegyzését bírálta több más neves amerikai konzervatív személyiség is.

9 hours agoAz Amerikai Egyesült Államokban november 8-án kedden félidős választásokat tartanak mely során újraválasztják a teljes képviselőházat a szenátus egyharmadát 36. Matt Walsh a The Daily Wire politikai. A republikánus jelöltek támogatására buzdította az amerikai választókat a kiegyensúlyozott hatalommegosztással érvelve Elon Musk milliárdos üzletember a Twitter új.

Az Egyesült Államok 2022-es választásait 2022. A félidős választások eredménye nem fog kiderülni a választás. Két fontos kérdése volt a keddi félidős amerikai választásoknak.

1 day agoA november 8-i hivatalos szavazási nap előtt már mintegy 4267 millión szavaztak személyesen vagy levélben. Ebben a félidős választási évben az Egyesült Államok Képviselőházának mind a. November 8-án kedden tartják.

A Demokrata Párt képes lesz-e visszaszerezni az amerikai. Joe Biden elnök szerint a republikánusok kivezetik az Egyesült Államokat a demokráciából Donald Trump szerint a demokraták bevezetik a kommunizmusba. A hivatalban lévő és korábbi elnökök is a félidős választások szempontjából meghatározó államokban kérték a választók támogatását kampányzáró eseményeken.

18 hours agoA mai napon urnákhoz járulnak az amerikai állampolgárok a tét pedig nem kisebb mint a képviselőházi helyek mindegyike valamint a szenátusi mandátumok egyharmada. Georgiában hiába hirdetnek nemsokára eredményt bejelentették hogy újraszámolás lesz.


Ezotpph0jlz2pm


Abran Mutatjuk Az Amerikai Elnokvalasztas Pontos Eredmenyeit Profitline Hu


Qapvxzmndcjj4m


Holnap Tartjak A Felidos Valasztasokat Az Egyesult Allamokban


Amerikai Elnokvalasztas 2020 24 Hu


A Nok Meheben Dolhet El Az Amerikai Valasztas


Yjfsrqw 0ad7pm


Qtappqcxt 4x5m


2020 As Amerikai Elnokvalasztas Wikipedia


Xgpzfpffoxrizm


2020 As Amerikai Valasztasok 2016 Tukreben Iden Mennyire Kell Tartani A Befolyasolasi Kiserletektol Pc


Ivu42ag5gzmwjm


Biden Kontra Trump Harcra Lehet Szamitani A Novemberi Idokozi Valasztasok Alatt Is Patria Radio


P9j8bwixraxvym


Il2htvojo5fiom


Amerikai Elnokvalasztas Celvonalhoz Er A Nagy Versenyfutas Debrecen Hirei Debreceni Hirek Debrecen Es Hajdu Bihar Megye Hirei Dehir Hu


Srxu H6coxobdm


Az Amerikai Elnokvalasztas Ertekelese Kalo Mate Amerika Szakertovel Jovo Tv Youtube


6ql3ewiz5bv68m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1